Catering in Ulft, gendringen, voorst, varselder, wieken, milt

Wij bezorgen ook in Ulft, In een straal van 25 km rekenen wij geen bezorgkosten. Wij vinden dat u het gemakt mag hebben van goede kwaliteit eten voor de beste prijs. Ook hoort bij ons borden en bestek gewoon standaard bij ieder buffet of bbq. Met het gemak van online bestellen en verse producten en ingredienten zorgen wij voor een knallend en succesvol feest.

Ulft

Ulft is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek in de Achterhoek, in de Nederlandse provincie Gelderland.

Het dorp is met 10.500 inwoners (op 1 januari 2013) de grootste plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Tot 1 januari 2005 behoorde Ulft tot de gemeente Gendringen. Bij de gemeentelijke herindeling in de Achterhoek gingen de gemeenten Gendringen en Wisch samen verder onder de naam Oude IJsselstreek.

Ulft bestaat behalve uit het gelijknamige dorp uit twee buurtschappen: Oer en De Pol. Oer is het noorden van Ulft, en heet zo vanwege het ijzer (oer) in de grond. In Oer was ook de DRU gevestigd, een ijzergieterij. De DRU is enkele jaren geleden verhuisd naar Duiven, en heeft nu een locatie aan de A12. In het oude DRU-gebouw zijn nu een bibliotheek, kunstgalerij, restaurant, popzaal, muziekschool, diverse verenigingen, conferentiezalen en theater gehuisvest. Ook zullen er op het terrein, dat is omgedoopt in DRU Industriepark, een ijzermuseum, technisch innovatiecentrum, evenementenhal, skatebaan en een hotel gevestigd worden en zal er woningbouw plaatsvinden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »