Feest Locatie

Wij zijn de vaste cateraars voor een compleet verzorgd feest bij onderstaande locatie.


Steenbock te Sinderen

Groepsaccomodatie tot 20 personen slapen
Feestlocatie tot 70 personen in huis
Feestlocatie tot 100 personen in het park


De Steenbock is een herenhoeve die te huur is als luxe groepsaccommodatie voor korte duur. De herenhoeve is landelijk en bosrijk gelegen in de toeristische Achterhoek te Sinderen. Vanwege de sfeer, luxe en het comfort zal een verblijf met familie en vrienden in dit vakantiehuis voor een waarlijk vakantiegevoel zorgen in alle 4 de seizoenen.

De herenhoeve is verder bijzonder geschikt om iets feestelijks te vieren met familie en/of vrienden. De unieke sfeerbeleving van pand en park zal iedere te vieren feestelijkheid ten goede komen. Tevens is De Steenbock te huur voor een  heisessie en zelfs als trouwlocatie. Als trouwlocatie worden wij regelmatig dé locatie van Nederland genoemd.

Wilt u graag in De Steenbock verblijven? In de kalender is de beschikbaarheid weergegeven. U kunt in deze luxe groepsaccommodatie terecht indien een datum groen gemarkeerd is. De arrangementen en prijzen vindt u in het rechter kader op de pagina’s van familie en/of vriendentrouwlocatie en heisessieWij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »